Цял Перник пропищя от прокурорски син! Бие и се снима ВИДЕО 18+

Има ли закони за него?

Биячът Васил Михайлов се изживява като подземен бос в Перник, но никой не го закача, защо? Защото е син на прокурора Бисер Михайлов.

На шокиращи видеа попадна екипът на GlasNews.bg – на едно от тях виждаме как биячът Васил, който е само на 17 години, пребива до безсъзнание полицай, а на друго – млати до кръв неизвестно момче. За да документира “геройските” си постъпки, Васил има личен оператор, който заснема бруталните пребивания.

Цялата статия с видеа и информация прочтете на GlasNews.bg – тук

“Последните месеци и най-вече дни, град Перник е подложен на невиждан от десетилетия уличен тормоз от съмнителни лица. Тормоз, в който се пребиват деца и възрастни по най-жесток начин. Полицията бездейства. Перник се страхува.
Това е недопустимо!
Призовамам органите на реда в близките няколко дни да предприемат СПЕШНИ мерки, в които да докажат на обществото, че Перник е ..” ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК
Безнаказаният бияч: В полицията в Перник късали жалбите срещу прокурорския син! 

Жалбите срещу бияча от Перник Васил Михайлов са били късани от местната полиция и захвърляни в кошчето, научи GlasNews.bg от свои източници. Нещо повече, оплакалите се са били показвани на когото трябва, за да не повторят “грешката си” да подадат сигнал.

Медията ни се сдоби с още брутални кадри, на които се вижда други потърпевши на агресия на сина на прокурора Бисер Михайлов. На част от тях жена дори заплашва младежа с полиция, което въобще не го трогва.
Цялата статия с видеа в GlasNews.bg тук

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More